Εύκολη πρόκριση για τους Μίνι Παίδες του ΝΟΠ
Με απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα στα παιχνίδια της Β΄ Φάσης, η ομάδα πόλο μίνι Παίδων του ΝΟΠ πήρε την πρόκριση στην Γ΄ Φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Η πατρινή ομάδα που έχει προπονητή τον Μιχάλη Μπαρτζελά, νίκησε με 11-8 τον Εθνικό, με 8-4 τον Απόλλωνα και με 12-8 το ΝΟΠ Ναυπλίου.
Αντίθετα, έχασε στο τοπικό ντέρμπι με 10-7 από τη συμπολίτισσα ΝΕΠ και έτσι πήρε την 2η θέση στον όμιλο της, ωστόσο προκρίθηκε στους «16» του Πανελλήνιου δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι συγκαταλέγεται στις σπουδαίες δυνάμεις του ελληνικού πόλο.
Ο προπονητής της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια χρησιμοποίησε τους εξής: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Απόστολος Γεωργαράς, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Διονύσης Ζώντος, Κώστας Καραμπούρης, Χρήστος Καρτσακλής, Νώντας Κολύδας, Χρήστος Μολώνης, Κωνσταντίνος Παπούλιας, Γιώργος Παππάς, Κωνσταντίνος Πουλογιάννης, Γιάννης Σκλήρας, Αλέξανδρος Σκουρλάς και Στάθης Χαρίτος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Θρησκευτική κατάνυξη στο Σπήλαιο της Παναγίας Κάτω Δροσιάς ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναιγιαλείου
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
