Ευθεία επίθεση Γκοτσούλια στη ΝΔ Αχαΐας – Επιστολή «φωτιά» για Κουνάβη και εκλογές

Ο πρώην δήμαρχος Σάκης Γκοτσούλιας, με επιστολή του στην «Π», σχολιάζει τη στάση της ΔΕΕΠ (ΝΔ) Αχαΐας και της ηγεσίας ειδικότερα. Κατηγορεί έμμεσα τον Αντώνη Κουνάβη, χωρίς να τον κατονομάζει.

Αντώνης Κουνάβης

Τα «βέλη» του προς τη ηγεσία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, σε επίπεδο νομαρχιακό, ρίχνει το πρωτοκλασάτο και ιστορικό στέλεχος της παράταξης στην Κάτω Αχαΐα, Σάκης Γκοτσούλιας, που έδειξε να μην αντέχει στη σιωπή, μετά τη δημόσια κριτική που δέχεται για την στάση του, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023, αφού δεν κρύβει τη στήριξή του στο αυτοδιοικητικό πολιτικό πρόσωπο του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, πρώην δημάρχου Ωλενίας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Ο κ. Γκοτσούλιας, με επιστολή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», σχολιάζει το ότι η ΔΕΕΠ (ΝΔ) Αχαΐας, για το θέμα αυτό, δεν ακολουθεί την επιλογή του, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η κομματική μου διαδρομή είναι αποδεδειγμένη, αναγνωρισμένη και μη αμφισβητούμενη από κανέναν, πάντα ανιδιοτελής, υπηρετώντας αδιαλείπτως τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, επί σαράντα και πλέον χρόνια, ως πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αχαΐας, ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και ως υπεύθυνος Αυτοδιοικησης τέσσερες φορές, με καθοριστική συμβολή σήμερα στο να ανοίξουν τα γραφεία της Τοπικής ΝΔ Δυτικής Αχαΐας μετά από 20 χρόνια, όπως καλά γνωρίζει ο πρόεδρός της, στην Κάτω Αχαγιά».

Ομως, ο πρώην δήμαρχος Δύμης Σ. Γκοτσούλιας δεν αρκείται στα παραπάνω και βρίσκει την αφορμή να «απασφαλίσει» κατά της ΔΕΕΠ. «Η οργάνωση ή κάποια στελέχη της, κακώς άνοιξε το θέμα των δημοτικών εκλογών σε συζητήσεις του κόμματος, γιατί οι εντολές της γραμματείας Οργανωτικού της Κεντρικής ΝΔ ήταν σαφέστατες και ρητές, εξαρχής. Η αναφορά, ειδικά στο όνομα μόνο το δικό μου και όχι σε γενική αναφορά σε επίπεδο νομού, δεν υπήρχε λόγος να γίνει, όταν μάλιστα οι δικές τους επιλογές, στο πρόσφατο παρελθόν «βγάζουν μάτια», τόσο στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και σε άλλες εκλογές με κομβική σημασία για την παράταξη, όπως οι εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, για το Επιμελητήριο κ.λπ.», υπονοώντας τη συμπόρευση του μετέπειτα προέδρου της ΔΕΕΠ Αντώνη Κουνάβη με τον «εκτός ΝΔ» υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Νικολόπουλο, αλλά και απέναντι στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα στο ΕΒΕ Αχαΐας.

Και καταλήγει ο κ. Γκοτσούλιας: «Στήριξα αυτήν την παράταξη στις εσωκομματικές εκλογές, συνειδητά, όπως δημοκρατικά πρέπει όλοι να κάνουμε και θεωρώ ότι χρειάζονται χαμηλοί τόνοι, γενικότερα και ειδικότερα σεβασμός για την πολυετή προφορά μου, όπως και άλλων πολλών επιφανών και αφανών στελεχών μας»!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments