Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Σιώπας
Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Σιώπα.
Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σιώπας ύστερα από μάχη που έδινε για τη ζωή μετά από χρόνια προβλήματα υγείας, σκορπώντας θλίψη στην δημοσιογραφικό κύκλο και την ομάδα της ΕΡΤ.
Ο Γιώργος Σιώπας άρχισε τη δημοσιογραφική του καριέρα από το αθλητικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ2 στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Στη συνέχεια πέρασε στο ελεύθερο ρεπορτάζ και πολύ σύντομα έγινε αρχισυντάκτης. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα τελευταία χρόνια αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το νυχτερινό ακροατήριο των ερτζιανών, μέσα από την εκπομπή του «Σιώπα κι άκουσε», που μεταδιδόταν από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Ο Γιώργος Σιώπας ξεχώριζε για το ήθος, την καλοσύνη, την ευγένεια των τρόπων του, και κυρίως για την ευγένεια της ψυχής του.
Φωτό: ΕΡΤ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η HP ανακοίνωσε 3 νέα laptop και PC με Nvidia RTX Spark
Γεύμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
GPT 6 Astra: Ετσι χειρίζεται τα πάντα στον υπολογιστή σας το νέο ChatGPT μόνο μιλώντας του
Επιστρέφει το «Koumaria Trail Series» στο Πετρωτό Πατρών ΦΩΤΟ
