Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός – Κατέρρευσε ξαφνικά στα Ζαρουχλέικα
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός, αθλητικός συντάκτης επί σειρά ετών στην Πελοπόννησο
Πιο φτωχή είναι η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια, καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός στα 70 του χρόνια.
Αθλητικός συντάκτης αρχικά στην εφημερίδα Ημέρα και στη συνέχεια επί σειρά ετών στην Πάτρα Σπορ και στην Πελοπόννησο απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια.
Στα νεανικά του χρόνια είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής και το δέσιμο του με την ομάδα παρέμενε ιδιαίτερο.
Ο Νίκος Μπογονικολός σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο και τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών σε φεστιβάλ jazz στην Πολωνία
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
