«Εφυγε» η Αθηνά Παναγοπούλου
Η Αθηνά Παναγοπούλου δεν βρίσκεται, πλέον, ανάμεσά μας. Η σύζυγος του στελέχους του Αίολου Αγυιάς Αντώνη Γεωργακόπουλου έφυγε από τη ζωή μετά από αγώνα που έδωσε με ασθένεια.
Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Αθηνάς Παναγοπούλου, διπλωματούχου μηχανολόγου μηχανικού και υπαλλήλου της ΔΕΗ, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε τα τελευταία 3,5 χρόνια με ανίατη ασθένεια.
Η άτυχη γυναίκα, που πέθανε σε ηλικία 63 ετών, ήταν σύζυγος του παλιού μπασκετμπολίστα του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής και μέλους του προπονητικού επιτελείου του Αίολου Αγυιάς Αντώνη Γεωργακόπουλου, ο οποίος είναι απαρηγόρητος. Η εκλιπούσα ήταν οξυδερκής και εργατική στο τμήμα της ΔΕΔΗΕ και γι΄ αυτό λάμβανε θέσεις ευθύνης, ενώ είχε μια τεράστια αγκαλιά για όλους και πάντα έδινε συμβουλές με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Υπήρξε άξια σύζυγος με λατρεία για τον μοναχογιό της.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη στις 14.00 από τον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων και η ταφή θα γίνει στο Α΄ Κοιμητήριο της Πάτρας. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν στη μνήμη της Αθηνάς Παναγοπούλου, χρηματικά ποσά στα Παιδικά Χωριά SOS.
Η «Π» συλλυπείται την οικογένεια της θανούσης, ενώ συλλυπητήρια έδωσαν και τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Αίολου Αγυιάς και της ΑΕ Αγυιάς.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Τι φέρνει η Google για μαθητές και φοιτητές: 3D DNA και κουίζ κατά παραγγελία
Υψηλές προδιαγραφές στις παροχές του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το νέο update των Windows 11 κρασάρει games και η Microsoft σιωπά
Ρύζι σε σακουλάκι (Boil-in-bag): Ο κρυφός κίνδυνος για την υγεία
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Ένα 3D εκτυπωμένο πλακάκι λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα του 5G
