Εγκαινιάστηκε στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου η έκθεση ζωγραφικής «Ονείρου τόπος Αιγιάλεια» – ΦΩΤΟ
Η έκθεση στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, θα διαρκέσει έως το Σάββατο 1η Ιουλίου
Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ονείρου τόπος Αιγιάλεια» της Βέρας Νοβοτσίδου πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου. Η έκθεση αποτελείται από 50 περίπου έργα, στην πλειοψηφία τους τοπία της φύσης της Αιγιάλειας και είναι υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 1η Ιουλίου με τις εξής ώρες λειτουργίας:
- Πέμπτη 29/6: 10.00-13.00 & 19.00-21.00
- Παρασκευή 30/6: 10.00-13.00 & 19.00-21.00
- Σάββατο 1/7: 10.00-13.00
«Είναι ένα ταξίδι αναζήτησης της γαλήνης, διάρκειας περίπου 9 μηνών. Φόρος τιμής, για έναν υπέροχο και μοναδικό τόπο, με απεριόριστη θέα, τα ομορφότερα τοπία και έναν ορίζοντα που σε ταξιδεύει όπου και αν κοιτάξεις. Χρώματα των ηλιοβασιλεμάτων, περίτεχνα σύννεφα του ουρανού, το παιχνίδι των κυμάτων, η ατέλειωτη φύση, ηρεμία και μαγεία. Η Αιγιάλεια είναι ένας επίγειος παράδεισος», αναφέρει σχετικά η Βέρα Νοβοτσίδου.
*Η Βέρα Νοβοτσίδου είναι γραφίστρια – εικαστικός και ζωγραφίζει από παιδί, με υλικά όπως ακρυλικά χρώματα, γραφίτης, κάρβουνο, ξυλομπογιές, ακουαρέλα, κιμωλία, λαδοπαστέλ και άλλα πάνω σε χαρτί, καμβά, γυαλί, τοίχο, υφάσματα, πέτρα, ξύλο μέταλλο, πορσελάνη κτλ. Μένει μόνιμα στο Διακοπτό γιατί λατρεύει την ηρεμία που πηγάζει και την συναρπάζει η παρατήρηση της φύσης και η δημιουργία.
Την βραδιά των εγκαινίων μάλιστα δόθηκε ως δώρο στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού ένας πίνακας που απεικονίζει το πρώτο κτήριο του δημοτικού σχολείου που κλείνει φέτος τα 90 χρόνια λειτουργίας του, τον οποίο παρέλαβαν ο διευθυντής του σχολείου Αντώνιος Αριστάρχου και η εκπαιδευτικός Γιούλα Γιαννίκου.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να χρησιμοποιήσεις τις φωνητικές εντολές του Google Gemini στο Android
Η BYD παρουσίασε το νέο Seal 07 με αυτονομία 775 χλμ. και χαμηλότερη τιμή
Η εθελοντική αιμοδοσία «Έλα Γιατί Πάντα Υπάρχει Λόγος»
Πώς μετατρέπεις το μπάνιο σε μικρό σπα στο σπίτι
Τα νέα Razer Hammerhead V3 Chroma συνδυάζουν ANC, RGB και THX Surround Sound χωρίς Bluetooth
