Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Μαθητές πέρασαν αιωρούμενοι από συρμάτινη γέφυρα τον ορμητικό Εύηνο! – ΦΩΤΟ

Μικρά παιδιά κρέμονται στην κυριολεξία πάνω από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού Ευήνου!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Μαθητές πέρασαν αιωρούμενοι από συρμάτινη γέφυρα τον ορμητικό Εύηνο! - ΦΩΤΟ

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στον επαρχιακή οδό Λουτρών στάχτης-Θέρμου, μετά τη γέφυρα του Πόρου.

Από το συγκεκριμένο σημείο λίγες ώρες νωρίτερα είχε περάσει λεωφορείο που μετέφερε τα παιδιά από Φαμήλα και Στράνωμα στο Θέρμο για μάθημα.

Θέρμο: Κατολίσθηση στα όρια δήμων Ναυπακτίας – Θέρμου – Λίγο νωρίτερα πέρασαν μαθητές – ΒΙΝΤΕΟ

Για την επιστροφή τους υπήρχε μεγαλύτερη διαδρομή για την επιστροφή των παιδιών στα χωριά, κάτι που φαίνεται δεν συνέβη.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Ναυπακτίας, Ανδρέα Κοτσανά, τα παιδιά διέσχισαν 70μ. αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα θολά, φουσκωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου.

«Για την επιστροφή τους υπήρχε η ενδεδειγμένη διαδρομή δια μέσου Ανάληψης και Χάνι Μπανιά ώστε να γυρίσουν με ασφάλεια σπίτι τους», σημειώνει ο κ. Κοτσανάς.

Η ανάρτηση:

«ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

Μικρά παιδιά κρέμονται στην κυριολεξία πάνω από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού Ευήνου!

Δήμος Ναυπακτίας και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αντί να μεριμνήσουν και να οδηγήσουν τα παιδιά με ασφαλή τρόπο από το σχολείο τους στο Θέρμο στον τόπο κατοικίας τους μετά την κατολίσθηση που συνέβη το πρωί και το κλείσιμο του δρόμου από Θέρμο προς Φαμίλα και Στράνωμα, τα “εγκατέλειψαν” στην απέναντι όχθη του ποταμού Ευήνου αναγκάζοντας 10χρονα παιδιά να διανύσουν 70μ. αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα θολά και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου!

ΥΓ.Για την επιστροφή τους υπήρχε η ενδεδειγμένη διαδρομή δια μέσου Ανάληψης και Χάνι Μπανιά ώστε να γυρίσουν με ασφάλεια σπίτι τους».

Δείτε φωτογραφίες:

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Μαθητές πέρασαν αιωρούμενοι από συρμάτινη γέφυρα τον ορμητικό Εύηνο! - ΦΩΤΟ Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Μαθητές πέρασαν αιωρούμενοι από συρμάτινη γέφυρα τον ορμητικό Εύηνο! - ΦΩΤΟ

 

Πηγή: agriniopress.gr

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments