Εκδηλώσεις δημοσιότητας για το ερευνητικό έργο SECT – ΦΩΤΟ

Οι εκδηλώσεις υλοποιήθηκαν από την επιχείρηση ΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – MEDIA SUITE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ».

Εκδηλώσεις δημοσιότητας για το ερευνητικό έργο SECT - ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή 26/11/2021 και το Σάββατο 27/11/2021 σε αίθουσες του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις δημοσιότητας για το ερευνητικό έργο SECT.

“Εργαλείο Ελέγχου λογισμικών διαχείρισης ενέργειας – SECT“.

Οι εκδηλώσεις υλοποιήθηκαν από την επιχείρηση ΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – MEDIA SUITE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα2014-2020» της Δράσης 1.b.1.2-a2 «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ RIS3 ‘‘ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» και το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: ΔΕΡ7 – 0019898).

Την Παρασκευή 26/11/2021 έγινε η τελική ημερίδα διάχυσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου και στην οποία συμμετείχαν ερευνητές, επιστήμονες, εμπειρογνώμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι Φορέων τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά.

Το Σάββατο 27/11/2021 έγινε μια συνάντηση B2B στην οποία μέλη της ομάδας έργου SECT ήρθαν σε δια ζώσης επαφή με 9 επιχειρηματίες οι οποίοι ενημερώθηκαν για το εργαλείο SECT, την καινοτομία του, το επίπεδο ετοιμότητας για την εμπορική του αξιοποίηση και υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον.

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα - Τρένο: Πήρε παράταση ο διαγωνισμός της ΕΡΓΟΣΕ 
Νέος Σταθμός για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ εντός της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών του ΟΚΑΑ ΑΕ στον Ρέντη
Σκυλακάκης: Νέα μέτρα - Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
Επιστρεπτέα προκαταβολή - Στο τραπέζι νέο «κούρεμα»