Εκδήλωση ο Ηρακλής Πατρών και… «συνεχίζουμε το συναρπαστικό ταξίδι»

Εκδήλωση για την επέτειο των 94 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, ετοιμάζει ο Ηρακλής Πατρών στην πλατεία Ανδρούτσου στο Βλατερό.

Ηρακλής Πατρών Ο Ηρακλής Πατρών ετοιμάζει εκδήλωση

Από τον Ηρακλή Πατρών λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση:

«Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται. Ο Ηρακλής Πατρών δυο χρόνια μετά από την ανασυγκρότησή του από τα δεινά που άφησε στο πέρασμά της η δικτατορία των άφρονων, ξαναβρήκε τον βηματισμό του και ήταν η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στην Β’ Ερασιτεχνική, κερδίζοντας δίκαια την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική.
Μια ομάδα που λειτουργεί πλέον με προοπτική, οργανωμένη σε σωστές βάσεις, με αξιακά αθλητικά χαρακτηριστικά και έμφαση στην ανάπτυξη, ώστε να έχει διάρκεια ζωής και αποτέλεσμα, εμπνέοντας τον κόσμο που αγαπά το Σύλλογο και το καλό ποδόσφαιρο.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ πολλά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, σε αυτούς τους αυριανούς λαμπρούς επιστήμονες, που ήρθαν κοντά μας και άφησαν με το ταλέντο τους το αποτύπωμα τους, δημιουργώντας μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τα 20 χρόνια. Μαζί τους συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ για τις 21 Σεπτεμβρίου 2024 τις επετειακές εκδηλώσεις στην πλατεία Ανδρούτσου στο Βλατερό, τιμώντας την επέτειο 94 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε το πλάνο μας για τη νέα αγωνιστική χρόνια καθώς και την ίδρυση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου