Έκλεψε την παράσταση ο τελικός του «Αβράμης»-Η Νάπολι ηττήθηκε στα πέναλτι (12-11)

Νάπολι

Χωρίς υπερβολή το καλύτερο τουρνουά beach soccer «Σπύρος Αβραμης» ήταν το φετινό, καθώς ο τελικός ανάμεσα στην Νάπολι και την Εθνική Λετονίας, κρίθηκε στην παράταση και θύμισε κάτι από τον επικό τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ το 2009, όπου οι δύο ομάδες είχαν έρθει 15-14 στα πέναλτι!

Το λέμε αυτό γιατί οι δυο ομάδες… βαρέθηκαν να χτυπούν πέναλτι και τελικά η Εθνικής Λετονίας μετά από 26 πέναλτι ήταν αυτή που νίκησε με 12-11 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Στα πρώτα πέντε πέναλτι οι δύο ομάδες έχασαν ένα  πέναλτι με αποτέλεσμα το 4-4 να αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και οι παίκτες να συνέχιζαν να χτυπούν πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο-στο 2ο πέναλτι του- έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μίσιτς έβαλε γκολ κάνοντας το 12-11 χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Μετά το τέλος έγιναν οι βραβεύσεις από τους επίσημους με τον  αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χαράλαμπος Μπονάνο να δίνει το κύπελλο στην 1η Εθνική Λετονίας, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο να δίνει το κύπελλο στην Νάπολι και τον Αντιπερειφερειάρχη Αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλο στην 3η του τουρνουά Μαρσειγ.

Κορυφαίος του τουρνουά ο Βραζιλιάνος της Εθνικής Λετονίας Ραφίνια και κορυφαία πεντάδα αναδείχτηκε οι Σκούρτας (Νάπολι), Βασιλιέφ (Εθνική Λετονίας),  Νιπέο, Αλιντ Μπεσίρ (Νάπολι), Αχμεντ Μπεσίρ (Νάπολι).

Νάπολι