Εκλογές 2023 – Αχαΐα: Ικανοποίηση για την «Πλεύση Ελευθερίας»

Το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» με επικεφαλής της Ζωή Κωνσταντοπούλου, συγκέντρωσε 5.240 ψήφους στην Αχαΐα, με τα τοπικά κομματικά στελέχη να θεωρούν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Εκλογές 2023 - Αχαΐα: Ικανοποίηση για την «Πλεύση Ελευθερίας»

Η «Πλεύση Ελευθερίας» συγκέντρωσε 5.240 ψήφους στην Αχαΐα, με τους ανθρώπους του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου να θεωρούν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στην «Πελοπόννησο» του Αιγιώτη υποψήφιου βουλευτή, Στάθη Κολλιόπουλου, ο οποίος συγκέντρωσε 1.510 σταυρούς, έχοντας την εκλογική του δεξαμενή στην Αιγιάλεια, με ρίζες στην περιοχή της Τέμενης, όπου είναι πρόεδρος στον Περιβαλλοντικό Σύλλογο.

«Είμαι ευχαριστημένοι από τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Η Ζωή δεν μπήκε οριακά στη Βουλή. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, για τις ιδέες μας και για να κάνουμε τον τόπο καλύτερο. Για να βοηθήσουμε, γενικότερα, την Ελλάδα».

Ο Στάθης Κολλιόπουλος, αποκάλυψε και πώς συνεργάστηκε με την «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: «Η Ζωή είναι αυθεντικός άνθρωπος. Μας στηρίζει, αφιλοκερδώς, όλα αυτά τα χρόνια στις υποθέσεις του συλλόγου, οπότε δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε το κάλεσμά της. Μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος και την ακολούθησα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οποιος τη γνωρίσει από κοντά θα καταλάβει ότι είναι χαρισματικός άνθρωπος. Θα τον κατακτήσει με το πνεύμα και τις γνώσεις της. Είναι κοινωνικότατη και πολύ απλή, μιλάει και στον τελευταίο άνθρωπο που θα συναντήσει, από τον πιο ηλικιωμένο μέχρι τον πιο μικρό ηλικιακά».

Οι άνθρωποι της «Πλεύση Ελευθερίας» χαρακτηρίζουν ως… προάγγελο εξελίξεων στον χώρο της Κεντροαριστεράς τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, χρονολογώντας τις όποιες ανακατατάξεις αμέσως μετά τον β΄γύρο των εκλογών του Ιουνίου. Αυτό που αναφέρουν, ξεκάθαρα, είναι ότι θα ακολουθήσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει. «Τα πήγαμε πολύ καλά στις εκλογές της Κυριακής, θέτοντας τις βάσεις για νέους ωραίους αγώνες, το επόμενο διάστημα» σχολίασε ο Στάθης Κολλιόπουλος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ