Εκλογές 2023: Η επική ατάκα ηλικιωμένου σε εκλογικό κέντρο – Είναι «περίπου 200 ετών» και… συνεχίζει!
Προκάλεσε εντυπώσεις ένας ηλικιωμένος με τις δηλώσεις του για τις εκλογές αλλά και… για την ηλικία του!
Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία, η οποία ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής και ώρα 07:00.
Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Mega συνδέθηκε με τη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα με το 1ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ελευθέριο, όπου βρισκόταν ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού καταγράφοντας την εξέλιξη της διαδικασίας των εκλογών.
Μεταξύ των ερωτηθέντων, ένας ηλικιωμένος «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Χαμογελαστός και φορώντας το καπέλο του, δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.
«Ψηφίζω από το 1958. Πάντα είμαι αποφασισμένος για το τι θα ψηφίσω, δεν χάνω καμία ψήφο εγώ. Πώς να το κάνουμε; Είναι ανάγκη. Ό,τι θέλει να ψηφίσει ο καθένας, αρκεί να ψηφίζει είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Μετά μας στερούν πολιτικά δικαιώματα και λέμε ότι δεν είμαστε πολίτες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Mουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Ακολουθία της Μεγάλης Παρακλήσεως στον Πριόλιθο ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Λίλιθ στον γενέθλιο χάρτη: Η ανυπότακτη πλευρά της ψυχής!
