Εκλογές 2023 – «Καθαρίστε την πνευματική πανούκλα» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του κόμματος «ΝΙΚΗ»
Ο κ. Νατσιός δεν διστάζει, μάλιστα, να εμπλέξει σε αυτή την ανάρτηση και τον Φώτη Κόντογλου παραθέτοντας απόσπασμα από έργο του.
Ένα tweet γεμάτο εθνικιστική ρητορική πραγματοποίησε ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, ενόψει των εκλογών μιλώντας για «ψευτορωιμαίικο» κράτος και «εκκαθαρίσεις» ώστε «να κυβερνηθεί η Ελλάδα από τους Έλληνες». Το tweet αναρτήθηκε λίγες ώρες μετά την είδηση του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου. Ο Δημήτρης Νατσιός απέφυγε να συνδέσει άμεσα την ανάρτησή του με την τραγωδία, αλλά λίγες ώρες μετά κατέβασε το tweet.
Ο κ. Νατσιός δεν διστάζει, μάλιστα, να εμπλέξει σε αυτή την ανάρτηση και τον Φώτη Κόντογλου παραθέτοντας απόσπασμα από έργο του.

Η ανάρτηση
«Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο, καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.» #ΝΙΚΗ #Εκλογες_25_Ιουνίου»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Welcome to UP 2026: Αυτές είναι οι ξεναγήσεις της διοργάνωσης ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
HTC VIVE Eagle: Τα AI γυαλιά της HTC έρχονται στην Ευρώπη με Gemini και ChatGPT
Διεθνές Ιστορικό Συνέδριο από το Πανεπιστήμιο Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
