Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Peanut – ΦΩΤΟ

Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας ότι επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, μαζί με τον Peanut, o οποίος τον τελευταίο μήνα ζούσε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Peanut – ΦΩΤΟ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε σήμερα για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, την Σοφία, τον Κωνσταντίνο και την Δάφνη. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν πιασμένος χέρι χέρι με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ενώ πιασμένες από το χέρι ήταν και οι δύο κόρες τους.

Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας ότι επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, μαζί με τον Peanut, o οποίος τον τελευταίο μήνα ζούσε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Ο browser σας δεν υποστηρίζει το tag βίντεο.https://pelop.gr/wp-content/uploads/2026/06/NOUNOU-PAGOSMIA-MERA-GALAKTOS-POTIRI-2026-22_4mb.mp4

«Επιστροφή στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Instagram, ανεβάζοντας και μία selfie με τον Peanut.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125