Εκλογές 2023: Πότε κλείνουν τα σχολεία που θα γίνουν εκλογικά κέντρα

Αλλαγές και στο πρόγραμμα των σχολείων φέρνουν οι εκλογές.

Εκλογές 2023: Πότε κλείνουν τα σχολεία που θα γίνουν εκλογικά κέντρα

Πολύ κοντά βρισκόμαστε πλέον στην ημέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου και όπως είναι γνωστό τα σχολεία θα μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα.

Επομένως θα προκύψουν ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμά τους για τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου, όπως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Αναλυτικά η εγκύκλιος που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας σε όλες τις διευθύνσεις των σχολείων:

«Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων, καθώς και τη μετακίνηση των εκλογέων στις περιφέρειες στις οποίες ψηφίζουν.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου 2023 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ