Εκλογές 2023: Στην Ηλεία περιοδεύει σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, θα μιλήσει το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου.
Με το κύριο βάρος να δίδεται στην κεντρική ομιλία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου στις 7.30 το απόγευμα, περιοδεύει σήμερα Τρίτη 6/06/2023, στην Ηλεία ο πρώην υπουργός.
Η ανάδειξη μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ότι το κόμμα είναι η μόνη σοβαρή πολιτική πρόταση σταθερότητας και προόδου, θα αποτελέσουν βασικά σημεία της προεκλογικής ρητορικής του κ. Χρυσοχοΐδη στους σταθμούς της περιοδείας του. Η άφιξη του πρώην υπουργού θα γίνει στις 10 το πρωί στη Νέα Φιγαλεία και θα έχει επαφές με πολίτες, ενώ λίγη ώρα αργότερα θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως, την υπαίθρια αγορά και το κέντρο της πόλης.
Μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα επισκεφθεί τα Κρέστενα, ενώ λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Πριν την κεντρική ομιλία στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου, ο πρώην υπουργός θα περιοδεύσει στο κέντρο της ηλειακής πρωτεύουσας συνομιλώντας με πολίτες και καταστηματάρχες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σπουδαστές «Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» στην ιστορική Οινοποιία Achaia Clauss ΦΩΤΟ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Περιφέρεια
Πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων στην General Motors για δεδομένα οδηγών που κατέληγαν σε ασφαλιστικές εταιρείες
