Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Aγωνία για Ελληνίδα– «Τα κινητά ήταν μπλοκαρισμένα»

«Εγώ ήμουν στον Βόσπορο την στιγμή που έγινε η επίθεση», είπε και περιέγραψε την αγωνία της μια Ελληνίδα για φίλους της που ήταν σε εκείνη την πλευρά της Κωνσταντινούπολης όταν η λεωφόρος Ιστικλάλ βάφτηκε στο αίμα.

εκρηξη

Έχει συγκλονίσει τους πάντες η έκρηξη που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 81 έχουν τραυματιστεί.

Στην Πόλη μένουν πολλοί Έλληνες. Από τους Έλληνες που ζουν στην Κωνσταντινούπολη είναι η Δάφνη Ζαχαριάδου, εργαζόμενη στο υπουργείο Πολιτισμού και μέλος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών. Εκείνη, δεν ήταν στην περιοχή όπου έγινε η έκρηξη το απόγευμα της Κυριακής (13.11.2022). Αλλά φοβήθηκε πως ήταν φίλοι της.

«Εγώ ήμουν στον Βόσπορο την στιγμή που έγινε η επίθεση», είπε στο newsit.gr και περιέγραψε την αγωνία της για φίλους της που ήταν σε εκείνη την πλευρά της Κωνσταντινούπολης όταν η λεωφόρος Ιστικλάλ βάφτηκε στο αίμα.

Η κα Ζαχαριάδου άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τους φίλους της για να μάθει αν είναι καλά, αν ήταν στην περιοχή όπου έγινε η έκρηξη, τι συμβαίνει. Αλλά «τα τηλέφωνά τους ήταν μπλοκαρισμένα».

«Τέσσερα χρόνια είχε να γίνει τρομοκρατική επίθεση. Πραγματικά ήταν πολλοί άνθρωποι στην Ιστικλάλ, πάντα έχει πολύ κόσμο κυρίως τουρίστες. Πάντως έμαθα ότι δεν ήταν Έλληνες», τόνισε.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΝΕΚΡΟΣ
Γαλλία
Τουρκία