Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Ζαΐμη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αχαΐας
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για την αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων. Ήδη, έχουμε προχωρήσει σε καθαρισμούς ποταμών και διάφορων επικίνδυνων σημείων», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας , επισημαίνοντας την ανάγκη καλής συνεργασίας.
Έκτακτη συνεδρίαση όλων των αρμόδιων φορέων συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, για την αντιπλημμυρική θωράκιση, λόγω και του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2024, στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Ζαΐμης ευχαρίστησε το σύνολο των δυνάμεων αναφέροντας ότι κατά την αντιπυρική περίοδο αντιμετωπίστηκαν όλα τα συμβάντα έγκαιρα εξαιτίας της σωστής προετοιμασίας όλων των υπηρεσιών και φορέων.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για την αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων. Ήδη, έχουμε προχωρήσει σε καθαρισμούς ποταμών και διάφορων επικίνδυνων σημείων», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας , επισημαίνοντας την ανάγκη καλής συνεργασίας.
Όλοι οι παριστάμενοι φορείς, εξέφρασαν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων.
Συζητήθηκαν επίσης οι απαιτούμενες παρεμβάσεις από πλευράς της Ολυμπίας Οδού αναφορικά με θέμα της διαχείρισης των όμβριων υδάτων και των προβλημάτων που προκαλούν στην Π.Ε.Ο. στο ύψος του Ελαιώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιγιάλεια: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι με το παιδί της, διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ στο σημείο
Σούπερ μάρκετ: Δείτε τη λίστα με τα 523 προϊόντα με μείωση τιμής
Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος στον Πύργο ΦΩΤΟ
Αχαΐα: Προ των πυλών η λειτουργία Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων
Πάτρα: «Εφυγε» από το χέρι του συντρόφου της και χαρίζει ζωή
Πρόεδρος Πυροσβεστών στην «Π»: «Η ηγεσία απέτυχε παταγωδώς, Βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος στο Blue Achaia Forum 2026 ΦΩΤΟ
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Γλυκιά έκπληξη στο Κέντρο Ημέρας του Σωματείου «Φροντίζω»
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Πολιτιστική εκδήλωση από τον Σύλλογο Κλειτορολευκασίων Πάτρας ΦΩΤΟ
