Ελεύθερος ο Φρέντι Μπελέρης, αποφυλακίζεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

Πέρασε 16 μήνες στη φυλακή – Μετά την απόφαση αυτή ο Φρέντι Μπελέρης θα μπορεί να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντά του στην ευρωβουλή

Ελεύθερος ο Φρέντι Μπελέρης, αποφυλακίζεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

Δεκτό έγινε σήμερα το αίτημα του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρη, να αποφυλακιστεί.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος παρέμεινε για 16 μήνες στη φυλακή, είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα από τον περασμένο Ιούλιο όπως δικαιούται σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία αφού έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.

Μετά την απόφαση αυτή ο Φρέντι Μπελέρης θα μπορεί να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντά του στην ευρωβουλή.

Ο browser σας δεν υποστηρίζει το tag βίντεο.https://pelop.gr/wp-content/uploads/2026/06/NOUNOU-PAGOSMIA-MERA-GALAKTOS-POTIRI-2026-22_4mb.mp4

Υπενθυμίζεται ότι το αλβανικό δικαστήριο είχε αναβάλει την εξέταση του αιτήματος επικαλούμενο διάφορες δικαιολογίες με την τελευταία αναβολή να δίνεται στα τέλη Ιουλίου με τους δικαστές να επικαλούνται τότε τις καλοκαιρινές άδειες.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125