Παραδόθηκε ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε 36χρονο στο Μάνεσι Ερυμάνθου Αχαΐας

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, όταν ο 73χρονος είδε να περνά έξω από την οικία του τον 36χρονο.

Μάνεσι

Σύμφωνα με πληροφορίες pelop.gr, ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε 36χρονο στο Μάνεσι Ερυμάνθου Αχαΐας, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο ΑΤ Ερυμάνθου και οδηγείται στον Ανακριτή για απολογία.

Αχαΐα: Ασύλληπτος ο δράστης που πυροβόλησε εν ψυχρώ 36χρονο

Υπενθυμίζεται ότι ο  ηλικιωμένος το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου, όπλισε την κυνηγετική καραμπίνα του, την έστρεψε στον νεαρό και τον πυροβόλησε μια φορά, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Για το περιστατικό υπεβλήθη μήνυση από τον 36χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Ερυμανθού. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο. Σημειώνεται ότι ούτε το όπλο είχε βρεθεί.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην «Π», δήλωσαν πως «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, περιγράφοντας τον ηλικιωμένο ως ένα ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στο χωριό.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 73χρονου.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop