Πάτρα: Μετατίθεται για το Σάββατο η επίσκεψη Θεοδωρικάκου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, μετατίθεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

θεοδωρικάκου

Κατά μια ημέρα μετατίθεται χρονικά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr,  η αυριανή επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στην Πάτρα και αυτό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, που επιβάλλουν την παραμονή του, στην Αθήνα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος στις 11 το πρωί του Σαββάτου 23/10/21,θα παραστεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, τους ελέγχους και την πιστή εφαρμογής τους.

Τον κ. Θεοδωρικάκο θα συνοδεύει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

θεοδωρικάκου

O Αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης

Μέσα από επαφές που θα έχει με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, θα αναδείξει τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση του Σώματος, με πρώτη την επίσημη ανακοίνωση της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤχ, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Ένα βήμα πριν τον διαγωνισμό το Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας

Η περιφερειακή αρχή, άλλωστε, έχει κάθε λόγο να δίνει έμφαση στην παρουσία του κυβερνητικού στελέχους, καθότι η ίδια έχει εργαστεί και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της Αστυνομίας στην οδό Ερμού, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα και για την ανέγερση του νέου στην παραχωρημένη έκταση στο ΚΕΤχ.

Η ασφάλεια των πολιτών είναι ακόμα ένα θέμα που θα υπογραμμίσει με την παρουσία του ο κ. Θεοδωρικάκος, στην Πάτρα.

Εξαιτίας της αλλαγής του αρχικού σχεδιασμού, η επίσκεψη που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στο Αγρίνιο, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, αναβάλλεται.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop