Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης – Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ελέγχθηκε και του βεβαιώθηκαν καρναβαλικές παραβάσεις!

Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ

Αμείλικτη ήταν η Καρναβαλική Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας καθώς εντόπισε και συνέλαβε τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, στον οποίο βεβαιώθηκε σωρεία παραβάσεων του καρναβαλικού νόμου!

Ο Περιφερειάρχης περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο όταν τους έγινε έλεγχος. Η Καρναβαλική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του κ. Φαρμάκη, με τον αντιπεριφερειάρχη να ζητά την επιείκεια των οργάνων τάξης.

Μάλιστα, οι δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο τους, που λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος φαίνεται πως τη γλίτωσε με αυστηρές συστάσεις και βαρύ πρόστιμο.

Προφανώς όλα τα ανωτέρω εντάσσονται στο πνεύμα των ημερών, με τους πολιτικούς της περιοχής να εναρμονίζονται πλήρως και να απολαμβάνουν τις στιγμές δεχόμενοι το χιούμορ. Η Πάτρα έχει μπει σε καρναβαλικούς ρυθμούς και υποδέχεται κατά χιλιάδες τους επισκέπτες ενόψει της κορύφωσης των εκδηλώσεων το σαββατοκύριακο.

Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ  Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ Πάτρα: Συνελήφθη ο Νεκτάριος Φαρμάκης - Άμεση επέμβαση της Καρναβαλικής Αστυνομίας ΦΩΤΟ

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ