Ποινή φυλάκισης 2 ετών για τον Φρέντι Μπελέρη
Ο Φρέντι Μπελέρης καταδικάστηκε από το αλβανικό δικαστήριο και όπως όλα δείχνουν θα μείνει έως τον Οκτώβριο στη φυλακή.
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας και ευρωβουλευτής της ΝΔ θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Αλβανικού δικαστηρίου.
Η απόφαση αυτή ανέτρεψε τις πληροφορίες ότι αναμενόταν μείωση της ποινής και αποφυλάκιση του ομογενή πολιτικού. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαμε την παρέμβαση του Αλβανού πρωθυπουργού του Έντι Ράμα, που πυροδοτούσε το κλίμα και έδινε τον ρυθμό, για το τι θα ακολουθήσουν οι δικαστές.
Στην προηγούμενη συνεδρίαση η συνήγορος υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη αποδόμησε όλο το κατηγορητήριο. Ένα κατηγορητήριο που στηρίζεται σε κάποια στοιχεία που δημιουργήθηκαν σε κάποιους μάρτυρες που φαινόταν να βρίσκονται την ίδια στιγμή τόσο στη Χιμάρα όσο και στην Αυλώνα, με κάποιους μάρτυρες κατηγορίας που έχουν χρηματιστεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Η τρίτη ημέρα της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας «AgreXa» ΦΩΤΟ
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Ο Δημήτρης Παλούμπης στην Χαλανδρίτσα ΦΩΤΟ
