Βορίζια: Παραδόθηκε στις Αρχές ο αδελφός της 56χρονης
Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο αδελφός της 56χρονης που βρέθηκε νεκρή στα Βορίζια Ηρακλείου. Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές. Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας.
Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης ο αδελφός της 56χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στα Βορίζια Ηρακλείου.
Η υπόθεση, που έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία, βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, καθώς οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας.
Ο άνδρας προσήλθε αυτοβούλως, προκειμένου να καταθέσει και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Η Αστυνομία συνεχίζει τη συλλογή στοιχείων και μαρτυριών, ενώ αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις για την εξέλιξη της έρευνας.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο διάστημα, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες ολοκληρώνουν την προκαταρκτική διαδικασία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Προβλήματα στις προπαραγγελίες του Steam Machine: Η Valve ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Η Βασιλική Θανοπούλου στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας
Δεν είναι η τουαλέτα: Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι
Welcome to UP 2026 – Το πρόγραμμα της Πανεπιστημιακής γιορτής
