ΕΛΑΣ: Ενημερωτικές ομιλίες για την οδική ασφάλεια σε μαθητές Γυμνασίου στο Μεσολόγγι
Η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών.
Ενημερωτικές ομιλίες πραγματοποίησαν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας σε Γυμνάσιο του Μεσολογγίου, με θέμα την οδική ασφάλεια, την οποία παρακολούθησαν συνολικά 80 μαθητές.
Ειδικότερα, στις 22/10/2025 ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Γκερέκος και η υπαστυνόμος Β’ Βασιλική Τυρολόγου του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, πραγματοποίησαν ενημερωτικές ομιλίες σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, με θέμα την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή.
Η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
