Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 45χρονη οδηγός της Porsche μετά την απολογία της
Στον ανακριτή βρέθηκε η 45χρονη οδηγός της μαύρης Porsche που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, με την απολογία της να οδηγεί στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους.
Μετά την τριήμερη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της, η 45χρονη οδηγός της Porsche πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή. Η γυναίκα κατηγορείται για το τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Θέρμης, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα, τραυματίζοντας σοβαρά μία 26χρονη και έναν 28χρονο που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Σε βάρος της έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη, σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή, εγκατάλειψη από υπαίτιο τροχαίου, αλλά και για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.
Η ίδια, παρά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, επιμένει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος εσκεμμένα, αλλά μετέβη στο νοσοκομείο για να λάβει βοήθεια. Στην απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως το τροχαίο προκλήθηκε όταν έσκυψε για να κλείσει τον κλιματισμό του οχήματος.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
