Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για απάτη 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα, οι 13 κατηγορούμενοι για την υπόθεση απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.
Ελεύθεροι αναχώρησαν μετά την σημερινή απολογία τους, σε ανακριτή οικονομικού εγκλήματος, οι 13 κατηγορούμενοι για την υπόθεση απάτης στον ΕΟΠΥΥ, η οποία ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της οικονομικής αστυνομίας.
Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν μόνο σε τρεις εκ των κατηγορουμένων περιοριστικούς όρους (φέρονται ως βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης), ενώ όλοι οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας όρος.
Να σημειωθεί ότι μεταξύ των 13 κατηγορουμένων, βρίσκονται γιατροί, στελέχη εταιρειών, κ.ά.
Σε δήλωσή του χθες, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση κατηγορουμένων της υπόθεσης, έκανε λόγο για συλλήψεις «χωρίς νομική αιτιολογία» αλλά και «χωρίς αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
