Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει τον μωρό της – Όσα είπε για το νέο «κεφάλαιο» της ζωής της!

Όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή την επιστροφή της στις live εμφανίσεις αλλά και για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, εκείνο της μητρότητα.

Ελένη Φουρέιρα

Μεγάλη ήταν… η έκπληξη που περίμενε τον Νίκο Μουτσινά, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 26/05 ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του με την Ελένη Φουρέιρα.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε τηλεφωνική έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε στο «Καλό Μεσημεράκι» με αφορμή την επιστροφή της στις live εμφανίσεις αλλά και για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, εκείνο της μητρότητα.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου και πόσο πολύ το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει αλλά είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για την περιοδεία της και αποκάλυψε ότι σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας της θα παίρνει μαζί και τον γιο της «εννοείται ότι θα τον πάρω μαζί μου σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας . Είναι μικρούλης ακόμα, δε θέλω να τον ταλαιπωρήσω», είπε συγκεκριμένα.

Αναφορικά με τις εμφανίσεις της που ξεκινούν και πάλι αύριο μετά την εγκυμοσύνη της η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «Έχω πολύ άγχος για αύριο, ούτε όταν γέννησα δεν είχα τόσο άγχος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πολύ και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο. Μου χει λείψει τόσο πολύ. Αύριο θα γίνει πανικός! Ανυπομονώ! Δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάθει!»

Τέλος, μιλώντας πρώτη φορά για το παιδί της η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι».