Ελεονώρα Μελέτη:«Δεν άξιζε στο Mega Καλημέρα αυτή η πορεία στα νούμερα τηλεθέασης»

Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε για την καθημερινότητά της, την κόρη, το «Mega Καλημέρα» και τα νούμερα τηλεθέασης.

Καλημέρα

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Το Mega Καλημέρα ήταν ένα κεφάλαιο από το οποίο κρατάω μόνο τα καλά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε για την καθημερινότητά της, την κόρη, το «Mega Καλημέρα» και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αυτή την περίοδο νιώθω σαν ρομπότ, ξυπνάω το πρωί και “σβήνω” το βράδυ. Δεν έχω πει στην κόρη μου ότι είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής, θα το κάνω μόνο αν εκλεγώ. Στην εφηβεία της κόρης μου πιστεύω ότι θα περάσω δύσκολα. Έχουμε αποφασίσει με τον σύζυγό μου ότι δεν θα κάνουμε δεύτερο παιδί. Όσο μεγαλώνει η κόρη μου αγχώνομαι για πράγματα που θα αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά της. Στο σπίτι κρατώ συνειδητά κρυμμένη τη δημοσιότητά μου από την κόρη μου, δεν υπάρχουν καθόλου εξώφυλλα περιοδικών», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Όλοι οι επαγγελματικοί χώροι κρύβουν ένα τοξικό κομμάτι, δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου, στη δουλειά μου προσπαθώ για το καλύτερο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Το Mega Καλημέρα ήταν ένα κεφάλαιο από το οποίο κρατάω μόνο τα καλά. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής, γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε.

Θεωρώ ότι αν άλλαζα την πορεία της, θα άλλαζαν και οι εξελίξεις. Εννοώ την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης. Τα νούμερα με επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που να μη με καθιστούν δυσλειτουργική. Όπως και τα καλά νούμερα, τα οποία μου προκαλούν μια ανηδονία όταν είναι πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα και μια ψυχραιμία και ισορροπία όταν δεν είναι καλά».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop