Ελλάδα των Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως των Ελλήνων!

Ο Φώτης Ηλιόπουλος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ».

Βρισκόμαστε σε μια πιο κρίσιμη και διαφορετική εποχή για την Ελλάδα και την Ευρώπη, που δεν έχει προηγούμενο και η συμμετοχή μας είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον που θέλουμε να ανταποκρίνεται στις αξίες και τα οράματά μας.

Οι ευρωεκλογές αυτές, δεν είναι απλώς μια πολιτική διαδικασία. Είναι μια ευκαιρία για την Ελλάδα να αναδείξει τη δύναμή της και να επηρεάσει τις αποφάσεις που διαμορφώνουν την ταυτότητα και τον ρόλο της Ευρώπης.

Η ψήφος σας έχει τη δύναμη να καθορίσει την πορεία που θα ακολουθήσουμε, να διασφαλίσει ότι οι φωνές μας θα ακουστούν, οι συσχετισμοί δυνάμεων θα αλλάξουν και τα συμφέροντά μας θα προστατευτούν.

Η «Νίκη» θα δώσει την πρώτη της μάχη σε αυτή την αναμέτρηση, κάνοντας ένα πρωτοφανές πολιτικό και κοινωνικό άλμα για να υπερασπίσει τις αξίες και τα ιδανικά του λαού μας, με αφετηρία την ιστορική μας διαδρομή, την εθνική μας υπόσταση και έχουσα την υποχρέωση να προωθήσει την ιδανική στρατηγική θέση της χώρας-μέλους της Ευρώπης, αλλά και συγχρόνως ανεξάρτητου και ισχυρού παράγοντα που ξέρει τι διακυβεύεται και πώς πρέπει να ενεργεί.

Δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την εθνική κυριαρχία, τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη. Θέλουμε μια Ευρώπη που σέβεται τις παραδόσεις και τον πολιτισμό κάθε έθνους, που εργάζεται για την ευημερία όλων των πολιτών της και που είναι αφοσιωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και την αλληλεγγύη, αναγνωρίζοντας όμως τις εθνολογικές, γεωπολιτικές και οικονομικές ιδιαιτερότητες κάθε κράτους-μέλους.

Ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, έχω την τιμή να δεσμευτώ ότι θα εργαστώ αδιάκοπα για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Μαζί με την ομάδα των υποψηφίων της «Νίκης», θα αγωνιστούμε για να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη, δίνοντας έμφαση σε κρίσιμα θέματα, όπως η οικονομική ανάπτυξη, η περιβαλλοντική προστασία, η ενίσχυση των κοινωνικών δικαιωμάτων και η προώθηση της καινοτομίας.

Θα είμαστε εκεί, όμως, και για να πολεμήσουμε την ευρωπαϊκή θεώρηση που προωθεί την εκφυλιστική ασυδοσία των ηθών, των αρχών και των παραδόσεων που εδώ και χιλιάδες χρόνια μας κατατάσσουν στο φως, τον πολιτισμό, την ελευθερία, τη γενναιότητα και τη σοφία να βρισκόμαστε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στις ευρωεκλογές και να στηρίξετε τη «Νίκη».

Με την ψήφο σας, μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον, να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα έχει ισχυρή φωνή στην Ευρώπη και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Η ψήφος σας είναι η δύναμή μας. Είναι η δύναμη να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, να προωθήσουμε τις αξίες μας και να διασφαλίσουμε μια ευημερούσα και δίκαιη κοινωνία.

Ψηφίστε «Νίκη». Για μια Ευρώπη των αξιών. Για μια Ελλάδα ισχυρή και υπερήφανη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ελλάδα των Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως των Ελλήνων!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop