Ελληνοτουρκικά: Στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής τελικά η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Ραντεβού Μητσοτάκη με Ερντογάν, οι περιφερειακές εξελίξεις στην ατζέντα.
Στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, που γίνεται στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία και στο νέο πεδίο σχέσεων που διαμορφώνεται ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία.
Ο πρωθυπουργός, αύριο θα μεταβεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας και στις 13:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο.
Η συνάντηση των δύο ανδρών, είναι η τέταρτη μέσα σε τρία χρόνια και εκτιμάται ότι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη.
Στις 11:00 ώρα Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.
Στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) ο Πρωθυπουργός θα παρακαθήσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan, στην προεδρική κατοικία.
Στις 16:15 (ώρα Ελλάδος) ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
Μαζωνάκης: 90.000 άνθρωποι τραγούδησαν το «Σάββατο» με την Βίσση
Μπορεί η κρεατίνη να χτίσει μυς στον καναπέ; Τι αποκαλύπτει νέα μεγάλη μελέτη
AI drift: Τι συμβαίνει όταν αφήνουμε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει όλο και περισσότερα για εμάς
ΟΑΚΑ: Αποθέωση από χιλιάδες θεατές για την Άννα Βίσση ΒΙΝΤΕΟ
