Ελος Αγυιάς: Υπαίθριο πάρκινγκ και ανοιχτό θέατρο

Eντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020», το έργο κατασκευής υπαίθριου χώρου στάθμευσης για εξυπηρέτηση του Ελους και κατασκευή ανοιχτού θεάτρου εντός του πρώην Κάμπινγκ.

Έργα Εργασίες κατασκευής περιπάτου, ξύλινου διαδρόμου κ.ά.

Ενας πανέμορφος χώρος στο αστικό περιβάλλον της Πάτρας παίρνει τη μορφή που του αξίζει, μετά από πλήρη εγκατάλειψη χρόνων.

Ο Δήμος επιρρίπτει πολιτικές ευθύνες στις προηγούμενες δημοτικές αρχές, λέγοντας πως «περίμεναν τον επενδυτή να τον εκμεταλλευτεί».

Πρόκειται για το Ελος της Αγυιάς και το πρώην Κάμπινγκ, για τα οποία το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής ήταν έντονο από την πρώτη της θητεία, με στόχο την προστασία και ανάδειξή του, αλλά και την απόδοσή του στον λαό της πόλης.

Ετσι, κι ενώ συνεχίζονται οι εργασίες με κατασκευή περίπατου οικολογικής ευαισθητοποίησης, αναψυχής, ποδηλατοδιαδρομής, σημείων αναψυχής, φωτισμού, τραπεζοπάγκων, ξύλινου διαδρόμου, παρατηρητηρίων πανίδας κ.λπ., εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020», το έργο κατασκευής υπαίθριου χώρου στάθμευσης για εξυπηρέτηση του Ελους και κατασκευή ανοιχτού θεάτρου εντός του πρώην Κάμπινγκ. Θα περιλαμβάνει 174 θέσεις για τις ανάγκες των επισκεπτών και στο Θέατρο 653 θέσεων, συνολικού προϋπολογισμού 2,1 εκατ. ευρώ.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ