ΕΛΠΕ: Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και των σπουδαίων Αθλητών μας

Ο μεγαλύτερος ενεργειακός Όμιλος της χώρας ΕΛΠΕ ενισχύει ακόμη περισσότερο τη στήριξή του στον Ελληνικό Αθλητισμό

2021 08 17 Team Check in Paralympic Tokyo2020 Στιγμιότυπο από την χθεσινή (17/08) αναχώρηση του πρώτου γκρουπ των Ελλήνων αθλητών ενόψει της έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020, στις 24 Αυγούστου (πηγή: Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή)

Για περισσότερο από μία δεκαετία ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταπόδοσης προς την κοινωνία, συμβάλλει στην ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και της αξίας του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο μεγαλύτερος ενεργειακός Όμιλος της χώρας ενισχύει ακόμη περισσότερο τη στήριξή του στον Ελληνικό Αθλητισμό, με την ανανέωση και αναβάθμιση της χορηγίας του στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, σε «Μέγα Χορηγό».
Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, ο Όμιλος ΕΛΠΕ θα βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές Αποστολές που θα αγωνιστούν στους δύο επόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες,φέτος το καλοκαίρι (24/8 έως 5/9)στο Τόκιο και το 2024 στο Παρίσι, αλλά και στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς του 2022 στο Πεκίνο.

Ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, δήλωσε σχετικά:
«Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, βρίσκεται σταθερά δίπλα στους αθλητές μας με αναπηρία. Μέσα από το ψυχικό τους σθένος, τον αγώνα τους να κατακτήσουν την κορυφή, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες που φαντάζουν ανυπέρβλητες, αλλά και με τη γενικότερη θετική στάση που τηρούν απέναντι στην καθημερινότητα,μας εμπνέουν διαρκώς. Μας υπενθυμίζουν ότι,ο Αθλητισμός δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα όλων, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες,ενώ η ίδια η Ζωή αποτελεί δώρο για δημιουργία.Η νέα, αναβαθμισμένη χορηγική σχέση που συνάψαμε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, είναι το δικό μας “ευχαριστώ” προς όλους αυτούς, τους πραγματικά μεγάλους αθλητές».

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Καλούδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, τόνισε:
«Με τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχουμε μια μακρόχρονη σχέση και η αναβάθμιση της χορηγίας του στην κατηγορία του Μεγάλου Χορηγού,μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και μας επιτρέπει να στηρίξουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες με αναπηρία, αλλά και ειδικά την προετοιμασία και συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έρχεται σε μια πολύ σημαντική περίοδο,γιατί ο Αθλητισμός θα πρέπει να επανέλθει με πολύ προσπάθεια στα προ-πανδημίας επίπεδα. Ευχαριστούμε τα ΕΛΠΕ για την υποστήριξή τους ως Μέγας Χορηγός. Ότι θα βρίσκονται στο πλευρό μας στους αγώνες του Τόκιο, του Πεκίνου και του Παρισιού μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε τη χορηγία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σχετικά με τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 6 χώρες.
Το όραμα του Ομίλου είναι να πρωταγωνιστήσει στην ενεργειακή μετάβαση, προσαρμόζοντας τις βασικές του δραστηριότητες ώστε να μεγιστοποιήσει τις αποδόσεις του, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ένα διαφοροποιημένο ενεργειακό χαρτοφυλάκιο.
Η στρατηγική και οι δράσεις του Ομίλου στοχεύουν στην ενίσχυση των σχέσεων με όλους τους κοινωνικούς εταίρους, με σκοπό να ανταποκρίνεται κάθε φορά στις ανάγκες τους, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες: www.helpe.gr
Ακολουθήστε μας στο:
Facebook:https://www.facebook.com/HELPEgroup
Twitter:https://twitter.com/HELPE_Group
LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/hellenic-petroleum/?viewAsMember=true
YouTube:HELPEGroupofCompanies

 

Σχετικά με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή
Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.), είναι ο υπεύθυνος φορέας για την ανάπτυξη και διάδοση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα καθώς και για την επιλογή, συγκρότηση και αποστολή των εθνικών ομάδων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Βασικός της στόχος, είναι η διεύρυνση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό δίνει κίνητρα ώστε να παρακινήσει και να ενθαρρύνει άτομα με αναπηρία – και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους – να συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό, μέσω της καθημερινής ενασχόλησής τους με αυτόν. Δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές με αναπηρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να φτάσουν σε κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες εκτός των άλλων θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να διακριθούν και παράλληλα να εμπνεύσουν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, συμβάλλει δυναμικά στην κοινωνικοποίηση και ισότιμη ενσωμάτωση στην κοινωνία των ατόμων με αναπηρία, αλλά και στην πλήρη αποδοχή και ισότιμη αντιμετώπιση από την κοινωνία. Και όλα αυτά μέσω του αθλητισμού.

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Intrakat Π Σουρετης Δ Καλογερόπουλος 7575 1
304c0d43f978f63834fd66878b6b3aba L
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΣΤΙΕΣ
efood 960x540 1280x720 1