Με επιθετικά πανό, και δημιουργία εντυπώσεων, οι συνδικαλιστές της υγείας επιβεβαίωσαν την προσήλωσή τους ότι θα πρέπει να συνδιοικούν τα νοσοκομεία.
Το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΓΝΠ πραγματοποίησε χθες διαμαρτυρία, και μάλιστα, τη στιγμή της παρουσίασης της κινητής ΜΕΘ, σκιάζοντας την εικόνα μιας σημαντικής εξέλιξης για τη δημόσια υγεία.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και ο γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Πετρόπουλος, κατέθεσαν στον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο τις ενστάσεις τους για τις αλλαγές προϊσταμένων που έκανε ο αναπληρωτής διοικητής Δημήτρης Μπάκος σε τέσσερα τμήματα του νοσοκομείου.
Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση ανάκληση των αποφάσεων αυτών. Κι αυτό ζήτησαν και στη συνάντηση που είχαν ακολούθως με τον κ. Μπάκο ο πρόεδρος του Σωματείου Γρηγόρης Ευαγγελάτος, ο εκπρόσωπος της νέας ΔΑΚΕ Σωτήρης Καρβέλης, η εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΡΜΑ, ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Αντώνης Ντάσιος και ο Κώστας Πετρόπουλος.
Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι «τη στιγμή που το νοσοκομείο δίνει μάχη με τον κορονοϊό κάποιοι προσπαθούν να ικανοποιήσουν ημετέρους χωρίς μάλιστα αξιοκρατικά κριτήρια».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News