Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: 49χρονος πήρε Panic Button μετά την καταγγελία για επίθεση από την 47χρονη γυναίκα του
Συνεχίζονται οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά και όχι μόνο. Σε μια από τις περιπτώσεις, το θύμα ήταν άντρας, που μάλιστα ζήτησε και πήρε Panic Button από τους αστυνομικούς, μετά την καταγγελία που έκανε.
Τα Χανιά στο επίκεντρο μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε 49χρονος σε βάρος της 47χρονης συζύγου του. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ μάλιστα, ο άντρας που έφτασε πανικόβλητος σε αστυνομικό τμήμα της πόλης, ζήτησε και πήρε Panic Button για την προστασία του. Εξήγησε στους αστυνομικούς τα όσα είχαν συμβεί στο σπίτι, χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.
Ο 49χρονος εγκατέστησε στο κινητό του την εφαρμογή Panic Button, δεn δέχτηκε ωστόσο να εγκατασταθεί σε safe house. Η 47χρονη γυναίκα του συνελήφθη και πλέον η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Αστυνομικές πηγές από την Κρήτη ανέφεραν πως η καταγγελία του 49χρονου δεν είναι η μοναδική, στην οποία ως θύμα εμφανίζεται ένας άντρας.
Μπορεί, όπως σχολιάζουν, στην συντριπτική πλειοψηφία να καταφεύγουν σε αστυνομικά τμήματα για βοήθεια, γυναίκες, ωστόσο δεν λείπουν και περιπτώσεις όπως η παραπάνω, που βοήθεια ζητούν και απελπισμένοι άντρες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
