Ενίσχυση για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου
Στην απόκτηση του Γιάννη Καιμακά προχώρησε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου η οποία ευχαρίστησε και τον Διαγόρα Βραχνεικων.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Παίκτης του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου είναι και επίσημα ο Γιάννης Καϊμακάς. Η διοίκηση της ομάδας μας συμφώνησε με τη διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων την οποία και ευχαριστούμε για τη συνεργασία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και απέκτησε το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Ο Καϊμακάς είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ένας παίκτης προϊόν των ακαδημιών της Νίκης Προαστείου και έχει τις προδιαγραφές να βοηθήσει σημαντικά τον Κεραυνό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Πάτρα: Αθλητικό τουρνουά για τα παιδιά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Ποια είναι και τι προκαλούν στον οργανισμό
Αυτά ειναι τα νέα κριτήρια YouTube για να βγάλεις λεφτά ως creator
