Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Μαργαρίτα Στενιώτη η νέα πρόεδρος
Η εφέτης Μαργαρίτα Στενιώτη εκλέχτηκε ως νέα πρόεδρος στις εκλογές της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), έναντι του επί 3 θητείες προέδρου της ΕΔΕ Χρυστόφορου Σεβαστίδη.
Η ομάδα της κυρίας Στενιώτη καταλαμβάνει όχι μόνο την πρώτη θέση στην σταυροδοσία μεταξύ των συναδέλφων της αλλά και την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εκλέγονται 8 σύμβουλοι από την ομάδα της. Αντίθετα ο κ. Σεβαστίδης ανέδειξε 6 συμβούλους. Επίσης, εκλέγεται ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Χρίστος Νάστας.

Ο κ. Σεβαστίδης διετέλεσε πρόεδρος της ΕΔΕ επί 3 θητείες. Μάλιστα στις δύο πρώτες συνεργάστηκε με τις ομάδες των Παναγιώτη Λυμπερόπουλου και Νίκου Σαλάτα. Τέλος, συνολικά στις φετινές εκλογές ψήφισαν 2.119 έναντι 1961 το 2020 (αύξηση 158 ψηφοφόρων).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
