Έντι Ράμα: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην προεκλογική φιέστα του στο Κλειστό Γαλατσίου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η προεκλογική φιέστα του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο Κλειστό Γαλατσίου

Ράμα,Γαλατσίου,μέτρα

Η προεκλογική φιέστα του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στο Christmas Theater στο Γαλάτσι το πρωί της Κυριακής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό.

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ προβλέπει επιστράτευση πάνω από 1000 αστυνομικών (ΔΙ.ΑΣ. ΜΑΤ, ΟΠΚΕ), ελικόπτερα, εκπαιδευμένους σκύλους, drones και ενίσχυση δικτύου πληροφοριών. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αναμένεται στο Κλειστό Γαλατσίου στις 10 το πρωί συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και στις 10.30 θα εκφωνήσει την ομιλία του.

Η αντιπροσωπεία του Έντι Ράμα αποτελείται από 150 άτομα, στελέχη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές, 50 δημοσιογράφους.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες και στα βίντεο, από νωρίς το πρωί κόσμος συρρέει στο Κλειστό Γαλατσίου.

Ράμα,Γαλατσίου,μέτρα Ράμα,Γαλατσίου,μέτρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα είχε προηγηθεί ένα θρίλερ σχετικά με το που ο ίδιος θα δώσει την ομιλία του, με την κυβέρνηση να επισημαίνει ότι πρόκειται για «ιδιωτική επίσκεψη».

Η φιέστα Ράμα στην Αθήνα γίνεται στη σκιά της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Μπελέρη στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Αχρείαστη» χαρακτήρισε την επίσκεψή του στην Αθήνα ο πρωιυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του, ενώ μόλις χθες τόνισε ερωτηθείς σχετικά: «η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα, το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Η χώρα δεν θα μπορούσε να εμποδίσει έναν ηγέτη να κάνει μια ιδιωτική επίσκεψη και να μιλήσει στους ομοεθνείς του».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop