Εντυπωσίασαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ Φίταθλον και κέρδισαν το χειροκρότημα! ΦΩΤΟ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώθηκε στις 11 Ιουνίου μπροστά από το θέατρο Απόλλων.

παιδιά

Τα ΚΔΑΠ Φίταθλον στις 11 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. πραγματοποίησαν ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Γεωργίου, μπροστά από το θέατρο Απόλλων. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Φίταθλον με την βοήθεια των καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτικών παρουσίασαν μια σειρά δραστηριοτήτων λαμβάνοντας ένα μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους μικρούς αθλητές να εντυπωσιάζουν με την επίδειξη των ικανοτήτων τους στο Taekwondo.

παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά

Στη συνέχεια ακολούθησε η ρυθμική με τις μαθήτριες του ΚΔΑΠ να αναδεικνύουν το ταλέντο τους στον συγχρονισμό και την ευλυγισία. Ακολούθησαν χορογραφίες με μοντέρνο και παραδοσιακό χορό καθώς και μουσικοκινητικές δράσεις με την συμμετοχή των εκπαιδευτικών που συνόδευαν τα παιδιά. Ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή ήταν η παρουσίαση του τραγουδιού “Το μανταλάκι”, το οποίο είναι δημιούργημα της νηπιαγωγού, Ασπασίας Αλεξανδροπούλου και της δασκάλας μουσικοκινητικής αγωγής, Μαριλύδας Καραθανάση. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται στο YouTube εκτελεσμένο από τα ίδια τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Φίταθλον Παιδική παράσταση “Στην γειτονία των ονείρων” ΚΔΑΠ Φίταθλον.

παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά

Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ χορό και κέφι από μικρούς και μεγάλους που ξεσηκώθηκαν από την διασκεδαστική χορογραφία της Zumba. Στην εκδήλωση τα ΚΔΑΠ Φίταθλον είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τον εθελοντικό και περιβαλλοντικό τους χαρακτήρα μέσα από δράσεις που σχετίζονται με την προώθηση της ανακύκλωσης κατασκευάζοντας μπλε κάδους και την φροντίδα των αδέσποτων μοιράζοντας τροφή, “σακουλάκια αγάπης”, όπως τα ονόμασαν. Επίσης οι μικροί θεατές είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους ζωγραφίζοντας και απολαμβάνοντας δροσερό χυμό.

παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά

A Δομή: Ανθείας 234 – τηλ: 2610 318035

B Δομή: Ηρώων Πολυτεχνείου – τηλ: 2614 004797

Γ Δομή: Λοχαγού Φωτόπουλου 70 – τηλ: 2611 810851

Δ Δομή Θερμοπυλών 45 – τηλ: 2611810077

παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά