Εντυπωσίασε η «Κίτρινη ταπετσαρία», επαναλαμβάνεται την Κυριακή 15 Ιουνίου

Στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Σκαγιοπουλείου

Η Κίτρινη Ταπετσαρία

Μία μοναδική θεατρική εμπειρία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο χώρο του Σκαγιοπουλείου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Η κίτρινη ταπετσαρία».

Στην υπέροχη αίθουσα του πρώτου ορόφου και με την αθρόα προσέλευση του κόσμου, που έγινε ένα με το σκηνικό της παράστασης εκτυλίχθηκε η ιστορία μιας γυναίκας, που παλεύει με τους δαίμονές της σε μια εποχή και μια κοινωνία, που οι ψυχικές ασθένειες αντιμετωπίζονταν πολύ διαφορετικά απ’ ότι σήμερα.

Η Κίτρινη Ταπετσαρία

Η ηθοποιός Ελένη Καλαντζοπούλου ενσάρκωσε με ευαισθησία την εύθραυστη ηρωίδα της Γκίλμαν, σε έναν απαιτητικό μονόλογο, που συγκίνησε και προβλημάτισε. Αρωγοί της επί σκηνής ήταν ο εικαστικός Αλέξανδρος Μάγκος, που με το χαρτί και το κάρβουνο αποτύπωσε in situ τις ψυχικές διακυμάνσεις της ηρωίδας, αλλά και η σχεδιάστρια ήχου Αγάπη Ζάρδα, που απέδωσε ηχητικά τον ψυχισμό και τα αδιέξοδα της νεαρής γυναίκας.

Εξαιρετικοί και οι φωτισμοί του Don Mitre, που δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η παράσταση που αποτελεί το πρώτο θεατρικό εγχείρημα της ΑΜΚΕ S.M.O.C θα επαναληφθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου και οι θέσεις είναι εξαντλημένες.