Εντυπωσίασε το κοινό ο Brendan Kelly-Εναρξη της έκθεσης «Between Two Rivers»

Η έκθεση περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα, μικτής τεχνικής, μεγάλων και μεσαίων διαστάσεων, εμπνευσμένα από μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή της Οξφόρδης.

κοινό

Εντυπωσιακή η έναρξη της νέας εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Between Two Rivers», την Παρασκευή 17 Μαΐου, στην Cube Gallery. Γνωστοί φιλότεχνοι συμπολίτες έδωσαν το παρών στο event, ξεναγήθηκαν στον χώρο της γκαλερί και συνομίλησαν με τον δημιουργό Brendan Kelly, και την επιμελήτρια της έκθεσης Λιάνα Ζωζά.     

Η έκθεση περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα, μικτής τεχνικής, μεγάλων και μεσαίων διαστάσεων, εμπνευσμένα από μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή της Οξφόρδης, όπου οι ποταμοί Cherwell και Isis συναντιούνται και συνεχίζουν τη ροή τους σαν ένας.

κοινό

Brendan Kelly,Άκια Σταμάτη,Λιάνα Ζωζά, και Begonia σύζυγος Brendan Kelly

κοινό

Η αδερφή και η σύζυγος του Brendan Kelly

κοινό

Πέτρος Κόγκας,Ζωή Σακούλη,Λιάνα Ζωζά,Άκια Σταμάτη

κοινό

Ευρωπαίοι Έλληνες φίλοι και φιλότεχνοι

Ο Brendan Kelly μιλά για το «Between Two Rivers»: «Αυτή η σειρά των έργων είναι εμπνευσμένη κυρίως από μια συγκεκριμένη περιοχή της Αγγλίας, την Οξφόρδη και συγκεκριμένα από εκείνο το σημείο, όπου ο ποταμός Cherwell και ο ποταμός Isis κυλούν σαν ένας. Ο τόπος αυτός έχει μια ποιητική σημασία για μένα, λειτουργώντας σαν ένα ζωντανό φυσικό μοτίβο, με αναμνήσεις και συναισθήματα. Οπως επίσης και το νερό, που είναι μια μεταφορά για την ίδια τη ζωή-μια σύνθετη αλληλεπίδρασης επιφάνειας, κίνησης και κρυμμένων βυθών. Οι αντανακλάσεις στην επιφάνειά του καθρεφτίζουν τις φευγαλέες στιγμές της ύπαρξής μας, ενώ η συνεχής ροή του συμβολίζει το ασταμάτητο πέρασμα του χρόνου. Κάτω από το ήρεμο φαινομενικά εξωτερικό του κρύβεται ένας κόσμος αφανών πολυπλοκοτήτων, όπως τα περίπλοκα στρώματα των ανθρώπινων εμπειριών και συναισθημάτων».