Επαιξε και ο Κουντουδιός για τον ΝΟΠ
Σήμερα πέφτει η αυλαία στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων και από αύριο αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητής της ομάδας πόλο του ΝΟΠ.
Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα όπως είναι των Κωστόπουλου, Κατσαούνη και το τελευταίο που έπαιξε είναι αυτό του Φάνη Κουντουδιού ο οποίος έχει εμπειρία από Α1 Εθνική. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς δεν είναι εύκολο να μετακομίσει στην Πάτρα και την ίδια ώρα η διοίκηση του ΝΟΠ θέλει να εξετάσει όλα τα δεδομένα πριν πάρει τις αποφάσεις της.
Μην αποκλείσει κανείς αν δεν βρεθεί αξιόπιστη λύση απο την Ελλαδα ο ΝΟΠ να κινηθεί στο εξωτερικό, όμως προς το παρόν οι επαφές γίνονται με ελληνες τεχνικούς.
Πάντως, από στιγμή που ο Δημήτρης Κραβαρίτης θα μείνει για λίγες μέρες ακόμα στην Πάτρα ώστε να επιμεληθεί των προπονήσεων, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης από τους «δαίμονες».
* Σενάρια που ήθελαν την επιστροφή του Δημήτρη Σελετόπουλου δεν έχουν καμία βάση για τον ΝΟΠ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
JBL Pulse 6: Δεκαέξι θέματα φωτισμού και σόου 360 μοιρών
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Γιατί το φθηνότερο Mac mini έχει το νεότερο τσιπ και το ακριβότερο όχι
Το απόλυτο gadget επιβίωσης: Η Nokia επιστρέφει με κινητό 30 ευρώ που φορτίζει το smartphone σας!
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
OpenAI: Η επίσημη έκθεση για την παραβίαση της Hugging Face από agents
