Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος – Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 19′ και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1 με γκολ των Καψή και στο 2′ και Κόλλια στο 14′

Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από 1,5 ώρα επανάρχισε ο αγώνας μπαράζ παραμονής της Β’ Κατηγορίας, ανάμεσα στον Κρίνο και την Αργυρά στο γήπεδο Προσφυγικών!

Το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 19′ και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1 με γκολ των Καψή και στο 2′ και Κόλλια στο 14′, λόγω της ρίψης ενός μπουκαλιού που βρήκε στο χέρι τον διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάλεσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

 

Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επανάρχισε το παιχνίδι Κρίνος - Αργυρά μετά από 1,5 ώρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ