Επεισόδια στου Ρέντη: Πάνω από 200 προσαχθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι
H Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ρίψη φωτοβολίδας προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές ατόμων
Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει σταδιακά από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (08.12.2023) να αφήνει ελεύθερα όσα από τα 424 άτομα, που προσήχθησαν χθες (07.12.2023) κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία των καταθέσεων και των δακτυλοσκοπήσεων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέχρι στιγμής έχουν αφεθεί ελεύθεροι πάνω από 200 προσαχθέντες, ενώ αναμένεται μέχρι αργά το βράδυ να αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι.
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ρίψη φωτοβολίδας προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του κλειστού, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Beats κυκλοφόρησε ακουστικά για όσους μισούν τα earbuds στο γυμναστήριο
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 14χρονος ανιψιός του τραγούδησε το Ώρες Μικρές ΒΙΝΤΕΟ
Μετατροπή πλαστικού σε βενζίνη κάτω από τους 200°C: Η νέα ανακάλυψη με τη χρήση τηγμένων αλάτων
Lisa x PlayStation: Η Lisa σχεδίασε το δικό της συλλεκτικό DualSense
Χρηματικά βραβεία στη μνήμη του Δημήτρη Καλογερόπουλου από τον Δήμο Αιγιαλείας
