Επεισοδιακή δίκη με πρωταγωνιστές τον κατηγορούμενο Πάνο Καμμένο και τον μάρτυρα κατηγορίας Νίκο Κοτζιά
Τελικά, ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών και διερευνά το περιστατικό, ενώ άπαντες τελικά αποχώρησαν.
Επεισοδιακά εκτυλίχθηκε στην Ευελπίδων η εκδίκαση υπόθεσης με κατηγορούμενο τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην υπουργό Νίκο Κοτζιά, όταν ο τελευταίος είχε φραστική αντιπαράθεση με τον μάρτυρα υπεράσπισης, πρώην πρέσβη κ.Καραγιάννη.
Όπως ισχυρίστηκε ο κ.Καραγιάννης, δέχθηκε απειλές από τον κ.Κοτζιά με συνέπεια η έδρα να καλέσει την δικαστική αστυνομία. Οι συνήγοροι του κ.Καμμένου, Ιωάννης Απατσίδης και Ελενα Τζούλη – Καμμένου προέβαλαν τον ισχυρισμό ότι θα έπρεπε να συλληφθεί για απείθεια ο Νίκος Κοτζιάς. Τότε κλήθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κυψέλης που βρέθηκε μπροστά στο εξής σκηνικό: Ο μεν μάρτυρας που είχε πει ότι δέχθηκε απειλές από τον κ.Κοτζιά να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να του κάνει μήνυση, οι δε συνήγοροι του κ.Καμμένου να επιμένουν και να ζητούν να συλληφθεί ο κ.Κοτζιάς που σημειωτέον ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος του κ.Καμμένου.
Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Κυψέλης ενημέρωσε τον προϊστάμενο της εισαγγελίας προκειμένου να λάβει εντολές. Τελικά, ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών και διερευνά το περιστατικό, ενώ άπαντες τελικά αποχώρησαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Κλειτορία, δυο κουκουλοφόροι οι δράστες ΦΩΤΟ
Λέκκας: «Οι πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τους ειδικούς», τι είπε για τον σεισμό στην Πάτρα
Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε αστυνομικό στην Ομόνοια, τι συνέβη
Καιρός: Βαρυχειμωνιά με τσουχτερό κρύο, βοριάδες και χιόνια, η πρόγνωση μέχρι τις 11/2
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
