Επεισοδιακός καθαρισμός χειμάρρου στην Οβρυά Πατρών

Σχεδόν κάθε χρόνο προκαλούνται επεισόδια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που στο σημείο φθάνει περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Επεισοδιακός καθαρισμός χειμάρρου στην Οβρυά Πατρών Φωτογραφία αρχείου.

Αντιμέτωποι με επεισόδια, μηνύσεις, απειλές και πολλά ακόμη έρχονται συνεργεία που εκτελούν έργα καθαρισμού χειμάρρων σε διάφορα σημεία του νομού, αλλά κυρίως στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ακόμη και πριν μερικές ημέρες και ενώ η Περιφέρεια είχε αναθέσει σε εργολάβο να προβεί σε καθαρισμό χειμάρρου στην περιοχή, κάτοικος που θεωρεί ότι ο χώρος του ανήκει δεν επέτρεψε την εκτέλεση εργασιών.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου θεωρεί και επικαλείται και στοιχεία πως συγκεκριμένο τμήμα οικοπέδου δεν είναι δημόσιο, αλλά ιδιοκτησίας του, έχει προβεί σε περίφραξη και έτσι η Περιφέρεια δεν μπορεί να εκτελέσει έργο. Οταν μάλιστα ο εργολάβος προχωρά, τότε ο ιδιοκτήτης καλεί την Αστυνομία, ζητώντας τη σύλληψη κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Το θέμα γνωρίζει καλά και ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος. Και δεν είναι το μόνο σημείο στο οποίο προκαλούνται επεισόδια, όμως οι διαμάχες του συγκεκριμένου πολίτη με τους εκάστοτε εργολάβους που αναλαμβάνουν καθαρισμό χειμάρρου έχει παρελθόν!

Σχεδόν κάθε χρόνο προκαλούνται επεισόδια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που στο σημείο φθάνει περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Ο εργολάβος αναγκάζεται να κάνει «κόλπα» για να καθαρίσει τον χείμαρρο και να μην πλημμυρίσει η περιοχή, ενώ γείτονες υποστηρίζουν πως έχουν γίνει καταπατήσεις.

Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η Περιφέρεια να ολοκληρώσει το έργο, ώστε να μην κινδυνεύσει η περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα, σε πιθανή υπερχείλιση του χειμάρρου.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ