Επέλεξε τεχνικό σύμβουλο το Υπουργείο για το Αγρίνιο – Ιόνια Οδός

Προσωρινός ανάδοχος του έργου ορίστηκε ο Αγρινιώτης Μηχανικός Χρ. Ράδος

ανάδοχος

Βήμα-βήμα φαίνεται προς προχωρά, έστω και αργά, η διαδικασία για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό. Χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό πως αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποβοήθηση της Δ/νσης Οδικών Υποδομών στην σύνταξη τοπογραφικού υποβάθρου, κτηματογράφηση και κτηματολόγιο του έργου «Μελέτη οδικής σύνδεσης πόλης Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και Περιφερειακής Οδού Αγρινίου».

Προσωρινός ανάδοχος ορίστηκε την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 η εταιρεία «Γραφείο Χ. ΡΑΔΟΣ & ΣΥΝ/ΤΕΣ ΕΕ – ΔΤ «RACE Σύμβουλοι Μηχανικοί ΕΕ», η οποία υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 135.800,00 € (προ ΦΠΑ), με έκπτωση 3%.

Πρόκειται για το γραφείο του αγρινιώτη μηχανικού που το 2018 εκπόνησε δωρεάν μελέτη σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια οδό, την οποία και παρέδωσε στον δήμο Αγρινίου και το υπουργείο Υποδομών. Η μελέτη θα περιλαμβάνει τον οδικό άξινα σύνδεσης της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια οδό (13,5χλμ.) και την Περιφερειακή οδό Αγρινίου μήκους (7,5χλμ.).

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ