Επέμβαση στις σκάλες Αγίου Νικολάου για τα κορονοπάρτι

Επέμβαση στις σκάλες Αγίου Νικολάου για τα κορονοπάρτι

Σε έλεγχο και απομάκρυνση ατόμων, κυρίως νεαρής ηλικίας που βρίσκονταν – κατά τη συνήθη τακτική των τελευταίων ημερών –  στις σκάλες της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί.

Λίγο πριν τις 5.30 μ.μ. σύμφωνα  με πληροφορίες της «Π», δυο περιπολικά έκαναν την εμφάνισή τους. Το ένα από το κάτω μέρος, πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και το δεύτερο από πάνω, στην περιοχή του Κάστρου

Οι συγκεντρωμένοι συμμορφώθηκαν στην προτροπή των αστυνομικών να αποχωρήσουν από τα σκαλιά. Παράλληλα έγιναν έλεγχοι για το εάν έφεραν βεβαιώσεις μετακινήσεις. Ενα τρίτο περιπολικό, όπως πληροφορείται η «Π», εκτελούσε περιπολίες στα – κάθετα – στενά της Γερμανού, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί  νέα προσέλευση στο σημείο.