Επενδύσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας
Παρεμβάσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τόσο τις κτιριακές υποδομές του Κέντρου όσο και τον εξοπλισμό του.
Για την εξέλιξη αυτή συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς τόνισε, «το Κέντρο Υγείας αποτελεί το πιο κρίσιμο μέγεθος για την δημόσια υγεία στο Δήμο μας και η επικείμενη αναβάθμισή του είναι μια εξέλιξη πρώτης γραμμής για την οποία αγωνίστηκε η Δημοτική αρχή».
Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου και 6ης ΥΠΕ που, όπως τόνισε «αναπτύσσεται σε πολλούς τομείς με σημαντικά αποτελέσματα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Γεμάτη κέφι βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χόβολης Καλαβρύτων
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Πεζοπορία στο Μονοπάτι «Άη Θανάσης» στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
