Έπιασε ψάρι 70 κιλών στην Μεγαλόπολη και το άφησε να ζήσει – «Μου πήρε 40 λεπτά»-ΦΩΤΟ

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε τοπικό μέσο, ο ερασιτέχνης ψαράς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με ένα καλάμι θα μπορούσε να ψαρέψει ένα τέτοιο θηρίο.

Έπιασε

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και πραγματικά εντυπωσιάζουν για το μέγεθος του ψαριού που έκοβε βόλτες σε λίμνη της Μεγαλόπολης. Όπως εκμυστηρεύτηκε σε τοπικό μέσο, ο ερασιτέχνης ψαράς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με ένα καλάμι θα μπορούσε να ψαρέψει ένα τέτοιο θηρίο.

Έπιασε Έπιασε

«Μου πήρε 40 λεπτά να το βγάλω – Το άφησα πάλι στη λίμνη» 

«Γενικά ψαρεύω από μικρό παιδί και σε θάλασσες και σε γλυκά νερά. Τις προάλλες έβγαλα το μεγαλύτερο ψάρι της ζωής μου με καλάμι σε λίμνη της Μεγαλόπολης, έναν γουλιανό περίπου 70kg. Μου πήρε 40 λεπτά μέχρι να καταφέρω να τον βγάλω. Το ψάρι επέστρεψε πίσω στο φυσικό του περιβάλλον ζωντανό αμέσως μετά τις φωτογραφίες. Γενικά, πάντα τα απελευθερώνω, ασχέτως μεγέθους».

Έπιασε

Ο γουλιανός είναι ένα μεγάλο είδος γατόψαρου, αποκρουστικό στην όψη με πολύ νόστιμο κρέας όμως και χωρίς αγκάθια. Τρώγεται συνήθως τηγανιτός σε φέτες ή ψητός στα κάρβουνα. Το είδος ζει σε γλυκά νερά και ξεπερνά σε βάρος τα 100 κιλά, ενώ ζει σχεδόν 50 χρόνια. Eίναι επίμηκες, χωρίς λέπια και προτιμά περιοχές με λασπώδη πυθμένα.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop